Etsivä löytää: blogista / linkitetyistä sivuista / internetistä

Jun 29, 2015

Hep!

Blogi on jälleen elossa.

Pitkääkin pidemmän hiljaiselon jälkeen blogi herää jälleen eloon. Toinen tuleminen, tai jotain vastaavaa.

Lääkis on unelmana kiinnostanut vuosikaudet, mutta elämä heitti eteen mukavia kiemuroita ja suuntasin kohti toisia seikkailuja. Lääkiksen pääsykoe on vielä yrittämättä, eli olen lueskellut tähän asti lähinnä omasta innostuksestani johtuen.

Muutama vuosi sitten oli pakko myöntää että muulla saralla pitää sen verran kiirettä ettei pänttäämiseen ole tarpeeksi aikaa, enkä muutenkaan ollut varma miten järjestää muu elämä tukemaan lääkisopiskelua. Nyt on meno tasoittunut sen verran että on jäänyt aikaa kuulostella josko tämä unelma johtaisi johonkin nyt.

Vuodet eivät sinänsä ole menneet hukkaan, sillä olen nauttinut suunnattomasti siitä mitä olen tällä välin tehnyt, vaikkei se suoranaisesti liitykään lääketieteeseen. Harrastuksenomaisesti olen seurannut lääketieteeseen ja luonnontieteisiin liittyvää uutisointia ja lukenut artikkeleita, lueskellut huvikseni vanhoja lääkiksen pääsykoekirjoja, välillä vanhoja lukion kemiankirjoja ja kahlannut erilaisia fysiikan teoksia laajemmaltikin ihan omaksi ilokseni, joten tiedot ainakin ovat karttuneet.

On jälleen aika tarttua vanhaan haaveeseen ja katsoa mitä tästä tulee. Vähintäänkin kiinnostavaa fysiikkaan, kemiaan, biologiaan, matematiikkaan, lääketieteeseen ja tiede-artikkeleihin liittyvää lätinää. Uskon että paljon muutakin.

Pikkis