Etsivä löytää: blogista / linkitetyistä sivuista / internetistä

Aug 28, 2007

Makeaa mahan täydeltä

'
Bongasin Tiede-lehden nettisivuilta pari kiinnostavaa lääketieteen artikkelia. Toinen käsittelee sokerin ja keinotekoisten makeutusaineiden vaikutuksia kehossa http://www.tiede.fi/uutiset/uutinen.php?id=3038 ja toinen pitkäikäisyyteen vaikuttavia suojageenejä http://www.tiede.fi/uutiset/uutinen.php?id=3043.

Jos aion syödä makeaa mahan täydeltä, turvaudun siis edelleen aitoa sokeria sisältäviin herkkuihin. Olen pysytellyt vakaasti keinotekoisten makeutusaineiden vastustajana, ja nyt näyttää siltä että voin turvallisin mielin edelleenkin pitäytyä kannassani. =)

Makeaa mahan täydeltä on luvassa koko syksyksi, ainakin aivojen puolesta. Ajatus intensiivisestä laskuharjoitus- ja lukurupeamasta aina jouluun asti saa olon kummasti piristymään! Sateiseen syksyyn on luvassa rutkasti puuhaa, joka vie yli harmaiden päivien. Täytyy vain yrittää pysyä lukusuunnitelmassa. Toivottavasti blogipostausten raapustelu auttaa motivoimaan tässä. Muuten harmittaa sitten taas vietävästi jos luvut viivästyy.

Tämän syksyn pitäisi muutenkin olla tapahtumien puolesta huomattavasti hiljaisempi kuin viime syksy ja kevät, jolloin itsellä oli käynnissä pänttäämisen lisäksi muutama muukin suuritöisempi hanke ja projekti. Tämän syksyn tavoitteena on päntätä lääkislukuja ja selviytyä siinä ohella töistä ja ylläpitää seuraelämän suhteita poikaystävään, ystäviin ja muihin lähimpiin, niin etten kokonaan erakkoidu kahden kesken pääsykoekirjan kanssa.

Jos joku muukin on urakoimassa saman hankkeen parissa, niin tsemppiä teille kaikille lukuihin! On huojentavaa tietää että on muitakin, joilla on sama tavoite - ja sama luku-urakka - edessä. =)

-Pikkis

1 comment:

Anonymous said...

Kylla, luultavasti niin se on