Etsivä löytää: blogista / linkitetyistä sivuista / internetistä

Jun 9, 2009

(lääkis)hupia elämään

'
"Lääkäri toimii hoitotiimin johtajana ja vastaa, että hänen itsensä ja tiimin tuottama kipu hoidetaan pois ja maksatetaan myöhemmin kalliisti potilaalla."

"Lääkäreitä koulutetaan yliopistoissa noin viisi kappaletta vuodessa. -- Lääkäriksi ei kuitenkaan päästetä tavallista ihmistä, vaan paikat menevät suomenruotsalaisille ja maahanmuuttajille, joilla on jo ennestään kokemusta huumausainealalta."

Hikipedian riemastuttava juttu lekurin ammatinkuvasta

http://hiki.pedia.ws/wiki/L%C3%A4%C3%A4k%C3%A4ri

Löytyy myös juttua hammaslääkäristä ynnä muusta.

"Suomessa kolme etnistä heimoa saa hammaslääkäripalveluita: oululaiset hammaslääkärit hoitavat saamelaisia, turkulaiset saaristolaisia ja helsinkiläiset stadilaisia. Muualla Suomessa kärsitään hammaslääkäripulasta ja muun muassa Savossa ja Telajärvellä on koulutettu useita hitsaajia parodontologien tehtävään. "


"Myöhemmin hammaslääkärit ovat kuitenkin alkaneet ymmärtää, ettei pää ole irti ruumiista, ja kutsuvat itseään erikoislääkäreiksi."

"Hammaslääkärikunta naisistuu koko ajan; jopa 70% ammatinharjoittajista on hameväkeä. Jokereiden, TPS:n ja Kärppien hampaattomista pelaajista on odotettavissa pitkäaikaisia asiakkaita monille vastavalmistuneille (nais)hammaslääkäreille, joten tulevaisuuden työmahdollisuudet näyttävät valoisilta."

Wikipediassa oikeasti asiallinen kuvaus

http://fi.wikipedia.org/wiki/L%C3%A4%C3%A4k%C3%A4ri

-Pikkis

1 comment:

Anonymous said...

vuntoftefewqjvpksv; nail fungus treatment, UFOmhzj?