Etsivä löytää: blogista / linkitetyistä sivuista / internetistä

Mar 25, 2007

ER jyrää!

'
'
Pitkästä aikaa ehdin laittaa blogiin päivitystä lukutilanteeseen.

Viime viikko on mennyt ihan hurahtamalla ohi. Töiden kanssa on ollut sen verran kiirettä, että en ole ehtinyt keskittyä ollenkaan lääkislukuihin. Harmillista!

Eilen illalla kaivoin kirjat pitkästä aikaa esiin ja kahlasin muutaman sivun läpi. Viikko on kuitenkin ollut sen verran rankka, että totesin ettei energiaa vielä lauantainakaan ollut tarpeeksi kunnolliseen lukemiseen.

Onneksi ehdin pari päivää viime postauksen jälkeen lukea taas aimo harppauksen eteenpäin, joten viime aikainen lukemattomuus tuli sillä tavoin osin korvattua. Ensi viikolla aion ottaa saman uusiksi, eli lukea niin paljon kuin suinkin ehdin. Ja pitää töiden työmäärän kohtuurajoissa, tai siirtää niitä hommia eteenpäin. Lääkislukuja olen tarpeeksi jo siirtänyt.

Edelleen mielenkiinto aiheeseen on säilynyt, eli motivaatio ei ole kadonnut mihinkään. : ) Se on tärkein juttu. Vielä kun saan itseni lukemaan ja ahkeroimaan niin kuin viime syksynä, niin sitten olen tyytyväinen.

Nyt menen katsomaan ER:n vanhoja jaksoja, nauttimaan viikonlopusta ja keräämään energiaa ensi viikkoa ja lääkislukuja varten. Jos vaikka ER:n kautta saan lisäpotkua lääkisluvuille. Voi olla että avaan vielä tänään lääkiskirjat ja syvennyn iltapäivällä lukuihin. Mutta viimeistään ensi viikon tiistaina lukeminen jatkuu!

-Pikkis

No comments: